💡💡💡💡💡💡💡💡💡💡
این هم حاصل تلاش تیم آمورشی موسسه و بر خلاف باور خیلی از دوستان که (مگر میشه بدون مطالعه مباحث نتیجه گرفت؟ مگر میشه بدون تهیه مباحث نتیجه گرفت؟ اصلا مگه میشه پکیج بتونه باعث قبولیم شه؟) باید گفت بله کاملا میشه!!
✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌
ممنون از شما مهندس ایرانپور عزیز که به ما اعتماد کردید و با همگام بودید.
.
از تمام شما عزیزان که در این مسیر با ما همراه هستید و ما را حمایت میکنید سپاس گذاریم🙏🙏🙏🙏🙏
.
.
ما با تمام توان در کنارتان هستیم.
آزمون نظام مهندسی چیست؟
همانطور که در مقاله « مقاله آشنایی با سازمان نظام مهندسی ساختمان (اهداف و وظایف)» گفته شد یکی از مهمترین وظایف این سازمان نظارت بر طراحی و اجرای صحیح و اصولی ساخت و سازها بر اساس مباحث مقررات ملی ساختمان میباشد، بنابراین میبایست کلیه مراحل ساخت توسط کارشناسان این سازمان تایید شود.
کارشناسان سازمان نظام مهندسی از طریق آزمون نظام مهندسی انتخاب شده و پس از دریافت پروانه اشتغال به کار مهندسان، میتوانند با این سازمان همکاری داشته باشند.
متولی آزمون نظام مهندسی، سازمان نظام مهندسی کل کشور با همکاری دفتر مقررات ملی ساختمان است که این دفتر زیر نظر وزارتخانه راه و شهرسازی میباشد، همچنین مسولیت برگزاری آزمون نظام مهندسی بعهده سازمان سنجش کشور میباشد.
پروانه اشتغال بکار مهندسی در ۴ درجه و به ترتیب با عنوانهای «پایه۳»، «پایه۲»، «پایه۱» و «ارشد» صادر میشود. برای دریافت پایه ۳ متقاضیان باید در آزمون نظام مهندسی شرکت نمایند و برای ارتقا به پایههای بالاتر سنوات، سوابق کاری و شرکت در دورههای مربوطه ضروری است
بدون دیدگاه، دیدگاه خود را در زیر اضافه کنید!